justinbieberonedirectionnovell.blogg.se

Kapitel 4- Eyes

Kategori: Believe In Your Dreams

I Tidigare Kapitel:

En kvart senare ringde de på dörren. Både jag och Carro sprang mot dörren och vräkte upp den. Jacob och jag kramade om varandra och kysstes sedan ömt. Detsamma gjorde Taylor och Carro. Taylor och Jacob hjälpte oss sedan  att  laga klart maten och när den var färdig satte vi oss till bords. Carro och jag berättade för  killarna att vi träffat Justin och Niall och visade dem autograferna och bilderna som vi tagit med dem. Vi hade en riktigt mysig kväll! Den hade inte kunnat bli så mycket bättre förutom om jag fått vara helt själv med Jacob. Fast när jag och Carro hade berättat att vi hade träffat Niall och Justin så blev Jacob plötsligt ganska konstig. Det kändes som om att han döljde någonting för mig, men jag vet bara inte rikigt vad.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nialls perspektiv:

*PIP PIP PIP* 

Jag vakande av att den otroligt irriterande väckarklockan ringde..Idag så ska jag, killarna och Justin åka till studion för vi ska spela på en Välgörenhets Gala I London imorgon kväll. Eftersom Justin också ska spela där så bestämde jag, killarna att Justin kunde komma och träna med oss. 
Jag gick upp ur sängen tog på mig en v-ringad vit t-shirt och ett par svarta jeans. Jag tog även med mina ”Jacob” kläder ifall att. Jag fattar inte hur jag och Justin kan ljuga, vi måste säga det innan vi drar till London annars kommer det här bli katastrof.
När jag väl kom fram till studion så var killarna och Justin redan där. 
”Hej” sa jag med en ganska tyst röst.
”Hej Niall sa Harry med en mycket gladare röst, som om att det var något speciellt.
”Är det något speciellt eller?”
”Wow, någon som har vaknat på fel sida här? Och ja det är så att vi måste åka till London redan ikväll! Så vi måste börja repa..NU! För vi ska sjunga ”I Would” svarade Harry med en glad röst.
”Men ingen har ju ens hört den än. Skulle vi inte vänta med att spela de nya låtarna tills ”Take Me Home” släpps? ” snäste jag tillbaka.
”Jo, men albmet släpps om en timme? Remember? 
”Juste, kom igen då” sa jag och gick in i studion med snabba steg. Varför är jag så sur för? Eller när jag väl tänker efter så vet jag varför..Fan att vi måste ljuga, jag måste verkligen prata med Justin när vi är klara.
”Snyggt jobbat killar!!” Skrek Louis. 
”Bra jobbat du med Justin” sa Liam en mjuk röst till Justin.
”Tack” sa Justin med en ganska blyg röst. Varför lät han så för, han känner ju killarna.
”Niall och Justin kom ihåg att vi måste åka ikväll! Vi drar till våra tjejer nu så vi ses på flygplatsen klockan 18!” Sa Liam samtidigt som han, Zayn, Louis och Harry gick mot Zayns bil. 
”Visst, visst. Räkna med oss, ses sen” sa jag och Justin i mun på varandra medans vi gick till Justins bil.
Jag och Justin bestämde oss för att åka till Carro och Rosie. Vi måste berätta att vi kommer vara borta i en vecka. Men vi kan ju inte säga att vi ska framträda på en gala och gå på en massa intervjuer. Antigen så måste vi berätta sanningen eller så får vi hitta på något vilket jag verkligen inte känner för. En suck lämnades från min mun.
”Vad är det Niall?” frågade Justin med en förvånad röst.
”Vi måste berätta det Justin, innan vi åker till London” svarade jag med en tyst röst.
”Mhm visst” mer hann han inte säga innan vi var framme vid uppfarten till tjejernas hus.
När vi kom in i Rosies och Carolines hus så såg jag och Justin hur de stod och dansade till ”I Would” våran nya låt. ”Fan också” sa jag lågt till Justin så bara han hörde. 

”Lyssna killar, One Direction har släppt deras nya album!!” Skrek Rosie
”Mhm, vi vet. Jag pratade Niall förut” sa Justin snabbt. 
Åh vad fan tänker han med. Han kan ju inte säga så.
”Va, gjorde du?!?! Men tyst nu för nu är det Niall som ska sjunga” sa Rosie fort.
”Back in my head we were kissing, I thought things were going alright. With a sign on my back saying “Kick Me”. Reality ruined my life” sjung Rosie med.
När jag hörde att kunde min del av låten, spreds en stor glädje inom mig. Jag kollade på Rosie medans jag log stort för mig själv.

Carolines perspektiv:

När låten var slut och Rosie hade slutat sjunga så frågade jag killarna vad de ville göra. Dom sa att dom ville ta det lugnt och kolla på film för att dom var trötta.

”Vilken film vill ni se då” frågade jag Jacob Och Taylor.
”I Am Number Four” svarade Taylor.
”Blir det bra?” frågade jag Jacob och han svarade med en nick medans han tog upp Rosie i sin famn. Dom var verkligen söta.
När jag hade satt igång filmen så gick jag och tänkte sätta mig bredvid Taylor men han drog mig till hans famn istället. Solen lyste in i rummet och i mitt och Taylors ansikte vilket var väldigt irriterande. Jag vände mig om mot honom och skulle fråga om det var okej för han ändå. När jag vände mig om såg jag något jag aldrig trodde att jag någonsin skulle se men samtidigt något jag alltid har velat se. Jag märkte att jag stirrade så jag vände mig om tillbaka till tv:n igen.


”Äntligen är den slut” utbrast Rosie när filmen var slut. 
”haha, hurrni vi går ut! Det är så fint väder” sa jag medans jag reste mig upp ur soffan. 
”Jag måste bara byta om” sa Rosie och sprang upp för trappan. ”Jag med” fick jag ur mig fort och sprang upp.
”Rosie du kommer inte tro mig! När jag skulle vända mig om mot Taylor när vi skulle kolla på film så lyste solen rakt på oss!” sa jag fort utan att ens andas.
”Jaha”
”Ja! Och jag såg hans ögon! Dom är exakt lika dana som Justin Biebers!
Jag lovar!! Det är säkert Justin och Niall som är där nere, dom ljuger säkert för oss! Rosie du måste tro mig, det är dom! Sa jag exakt lika fort som förra gången medans vi bytte om till shorts och linne.
”Hur kan du vara så säker? Du har ju inte sett Jacobs ögon? Det är inte dom! Dom heter Jacob och Taylor inte Niall och Justin!” snäste hon tillbaka.
”Men du kan väl i alla fall kolla om du ser Jacobs ögon nu när vi går ut! Det är det ända sättet att få reda på om det är dom eftersom vi inte får se deras hår eller något” svarade jag.
”Jaja” svarade Rosie medans hon började gå ner till killarna igen.

 

Rosies perspektiv:

Jag tänkte mycket på det Carro hade sagt, hon inbillar sig säkert bara. Men när vi gick ut så tog jag tag i Jacobs hand och gick till stranden utanför vårat hus. Kunde det verkligen vara sant, tänk om det verkligen var Niall. Isåfall borde dom ju ha sagt något. Mina tankar avbröts av att Jacob plötsligt frågade” Hur mår du egentligen”? 

”Va? Ehm jodå, det är bra! Du är ju här med mig Jacob" svarade jag och försökte uttala ”Jacob” extra mycket bara för att se om han reagerade, vilket han gjorde. Han såg orolig ut. Jag fattar inte, om det nu är dom, varför säger de inget? Jag kände hur solen stekte mot mitt ansikte och jag bestämde mig för att vända mig om och kolla om det var sant det Carro hade sagt. När jag vände mig om kollade jag upp mot Jacobs ögon och som Carro hade sagt så såga man ögonen igenom. Det var då jag såg dom, hans underbart fina, kristall blåa ögon. Det var han, det var Niall. Han stod och kollade frågandes på mig, han tänkte nog inte på att jag kunde se hans ögon igenom. Jag kan inte fatta det, den jag faktiskt gillar och har fått starka känslor för var Niall Horan

 

Justins perspektiv:

”Jo tjejer vi måste prata med er om en grej” började jag sakta. Dom satt mitt emot mig och Niall och bara nickade. ”Jo det är såhär att vi…Jag vet inte hur jag ska säga det här..men jag och Jacob är egentligen..” sa jag tyst medans jag kollade på klockan och såg att det bara var 45 minuter kvar tills vi skulle flyga.

…Jag och Jacob är…Vi ska till London! Alla fyra! Vi har fixat så ni ska få gå på galan One Direction och Justin Bieber ska uppträda på! Planet går om 45 minuter skynda er och packa!! Sa jag snabbt medans tjejerna sprang med en rusande fart upp för trapporna.
Niall suckade och sa irriterat ”Nice work bro..” 
Med dom orden fattade jag att Niall var irriterad och jag hade gjort ett stort misstag..Bra jobbat Justin tänkte jag för mig själv och suckade.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ojoj, hur tänkte Justin där..? vad händer i nästa kapitel? och hur ska resan till london gå? Kommentera gärna!

Kapitel 5 kommer troligtvis imorgon! :)

xoxo

Kommentarer


Kommentera inlägget här: