justinbieberonedirectionnovell.blogg.se

Kapitel 12-City

Kategori: Believe In Your Dreams

I Tidigare Kapitel:
Jag kollade på Liam som kollade igenom instagram, jag kollade ner på hans mobil. Lite längre ner så såg jag att Rosie och Harry hade lagt up en varsin bild på dem tillsammans. På Harrys bild så såg jag att han höll om henne. Jag kände hur ilskan spred sig och jag rusade in på Rosies rum. Jag ställde mig i fönstret och kollade ut på Harry och Rosie. De stod och kramades. Förmodligen hade Rosie berättat allt för Harry. När jag hade lugnat ner mig lite så gick jag ner till de andra igen och såg att Harry och Rosie hade kommit in igen. De stod bakom soffan och Harry höll om Rosie bakifrån.
”Don't touch her” snäste jag till Harry och drog åt mig Rosie.
Harry blängde på mig. Inte för jag vet varför. Det är ju jag som ska vara arg. Det här måste sluta. Nu. Rosie är min och ingen annans.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Harrys perspektiv:
Jag satt nere, helt ensam, i soffan och tittade på tv. Vi hade stannat och sovit över ytterligare en natt. Idag ska vi bestämma med vårt Crew om vår ”Take me home” tour. Justin åkte iväg tidigt i morse för att också han ska planera sin turne’. Alla har åkt iväg, Carro, Niall, Zayn, Liam och Louis åkte för en liten stund sen. Det är bara jag och Rosie hemma. Jag sitter här själv i mina egna tankar och väntar på att Rosie ska vakna. Hon är verkligen vacker, jag gillar henne något enormt, men bara som en vän eller syster har jag insett. Mina tankar avbröts då jag hörde Rosie gå ner för trappan iklädd endast ett par korta shorts och en t-shirt. ”God morgon”, sa jag till henne och drog in henne i min famn och gav henne en lätt kram. ”God morgon” fnissade hon medan hon drog sig ur min famn och satte sig i soffan bredvid mig. ”Harry, vart är alla andra?”
”Ehm, de är i stan. Justin planerar sin turne’ och de andra passar på att följa med när han ändå skulle till stan för att de skulle handla något”
”Jaha, men du? På tal om handla och stan, kan inte du och jag åka och handla mat? Det finns nästan ingenting kvar”, frågade Rosie medan och ställde sig upp ur soffan. 
”Ja, det kan vi. Kom så åker vi nu!”

Efter ätit frukost satte vi oss i bilen och gav oss iväg. Vi hann prata om allt mellan himmel och jord innan vi äntligen kom fram till mataffären. När vi klev ur bilen möttes vi av ett fåtal paparazzis som stod och fotade oss så att kamerorna smattrade hejvilt. ”Bara ignorera dem”, viskade jag i Rosies öra så att bara hon kunde höra det jag sa. Hon besvarade mig med en nick och vi gick vidare in i affären.

En och en halv timme senare hade vi handlat klart och betalat. Vi satt knäpptysta i bilen, ingen gav ifrån sig ett ljud. Det kändes väldigt pinsamt, men tack och lov avbröts tystnaden av att min mobil plingade till. Jag fiskade upp den ur byxfickan och kollade vem det var. Det var Christin. Min tjej. Eller tjej, och tjej kan man inte riktigt säga. Vi dejtar och ingen vet om det än. Inte ens killarna, som jag aldrig annars håller något hemligt för. ”Vem var det?”, frågade Rosie med nyfiken blick. 
”Ehm, det v-aar, ehmm”, stammade jag fram.
”Jag ser att det är någon speciell. Vem är det?”, fnissade hon.
”Rosie, om jag berättar måste du lova att inte berätta det här för någon! Okej?”
”Jag lovar Harry. Du vet att jag inte berättar. Du kan prata med mig om allting”
”Okej, då så. Det var ehm, hon heter Christin. Vi typ dejtar, men ingen vet om det än så länge. Inte ens killarna. Detta är vår hemlighet. Okej?”, rabblade jag snabbt fram. 
”Aww, Harry. Jag lovar! Jag är glad för din skull!”, sa hon samtidigt som jag parkerade på uppfarten till hennes och Carros hus. 

Rosies perspektiv:

Vi klev ut ur bilen och gick in i huset med alla kassarna i våra händer. Vi möttes av allas blickar riktade mot oss. Alla stirrade på oss förutom Niall. 
”Vart har ni varit?”, frågade Zayn och Liam i mun på varandra.
”Vi har bara varit och handlat mat” svarade jag tillbaka. 
”Rosie gå och sätt dig i soffan du, jag, Zayn och Liam packar upp maten”, sa Harry till mig medan jag gick till soffan och satte mig bredvid Carro och Justin. 
”Var är Niall?”, frågade jag Justin.
”Han har gått och lagt sig i din säng. Han var tydligen jättetrött så han ville vila upp sig lite tills han och grabbarna ska åka in till stan senare igen”, svarade Justin mig med ett leende. Jag var på väg upp för trappan när jag hörde Justin säga ”Rosie! Kommer du ihåg att jag har en konsert idag? Isåfall påminner jag dig i alla fall. Du och Carro ska ju följa med mig på konserten medan killarna är i stan”
”Okej, svarade jag snabbt som svar för att sedan raskt men ändå så tyst som möjligt för att inte väcka Niall. Jag smög in till mitt rum och hittade en utslagen Niall ligga i min säng och sova. Det var alldeles mörkt i rummet bortsett från att lite ljus lyste in genom rullgardinen som var nerdragen. Niall är så söt när han sover, han gnuggar kudden så att hans hår blir alldeles tovigt och står att alla håll och kanter. Den killen gör mig galen! Jag kommer aldrig att hitta någon som är så fin som honom. Jag gick fram till sängen och lade mig ovanpå Niall. Jag smekte honom lätt över kinden och viskade i hans öra ”Baby, dags att vakna. Du kan inte sova bort hela dagen”. Han reagerade inte så jag skakade honom lite lätt för att få honom att vakna. ”Mm, snälla älskling bara en liten stund till” Hans röst lät skrovlig, men så låter den alltid när han sovit.
”Klockan är snart halv tre, och hon du ska sova hinner vi inte umgås innan ni ska åka in till stan igen klockan fem, medan jag ställde mig upp ur sängen. ”Okej då, kom här. Bara en liten stund till”, sa han och tittade på mig med sina fina blå ögon samtidigt som han lyfte på täcket. Det han vill med det var att jag skulle lägga mig ner med honom, vilket jag inte kunde motstå. Jag tog av mig mina byxor och strumpor, resten av kläderna behöll jag på. Jag gick sedan fram till sängen och lade mig under täcket med Niall. Han lade sin arm runt min midja och drog mig tätt intill sig. Så låg vi ett tag och bara myste, det var så skönt. Jag var helt säker på att han hade somnat om när han plötsligt frågade ”Vart var du och Harry?” 
”Vi var bara på affären för att handla mat”
”Gick det bra? Var det många fans och paparazzis där? Gjorde du dig illa?”, frågade Niall oroligt.
”Niall, det är ingen fara. Det hände ingenting. Vi var bara och handlade”
”Svara på min fråga”
”Ja, det var några fans och paparazzis där. Jag gjorde mig inte illa”, svarade jag lite nonchalant.
”Okej, bra. Men det du Rosie?, det kommer bli värre. Om du verkligen vill det här, om du vill vara tillsammans med mig så måste du vänja dig”. Jag vände mig om i hans famn så att jag kunde se hans ansikte. ”Ja, jag vet Niall. Jag vill att du ska vara min”
”Ja, men Rosie folk kommer både älska dig och hat-” mer hann han inte säga för att jag avbröt honom. 
”Hat är knappast det värsta jag varit med om”, fnös jag till honom.
”Baby, förlåt”
”Det är lugnt, okej? Jag bryr mig inte om en massa hat. Inget av det kan trycka ner mig. Efter allt jag har varit med om så bryr jag mig inte ett dugg om just det. I alla fall inte via internet. Det skulle vara en annan sak om någon på skolan skulle stå och säga en massa saker till mig där”, fick jag snabbt ur mig. 
”På tal om skola, när börjar du och Carro igen?”, frågade Niall.
”På måndag", svarade jag tyst tillbaka och kom att tänka på skolan. Jag vill verkligen inte! Det kommer att vara som det alltid varit. Alla kommer bara acceptera mig när Carro är i närheten. Ingen vågar göra något mot mig då, för att de vet att Carro kommer ge sig på den som gör mig illa. Men annars hackar de på mig hela tiden. Folk brukar tycka att det är något fel på mig bara för att jag klär mig i lite hårdare och tuffare kläder om ni förstår vad jag menar.
Mina tankar avbröts av Niall ”Kan vi inte kliva upp nu? Jag måste äta något innan vi åker”
”Jo, juste. Jag ska inte åka med er. Jag ska följa med Carro och Justin på Justins konsert”
”Jaha, okej. Jag kommer till arenan senare då. Jag kommer när konserten börjar. Killarna ska till deras tjejer, men jag vet inte vart Harry ska, han har ju ingen tjej, men han skulle tydligen åka bort någonstans", svarade Niall och kysste mig lätt på munnen.
Jag log åt tanken att ingen visste vart Harry skulle, ingen förutom jag.
 
Innan det var dags att åka bytte jag kläder och sminkade mig lite. Jag tog på mig, svarta tights med nitar på knäna, svarta klackeskor, en svart/grå stickad tröja. Till det satte jag upp håret i en hög hästsvans och sedan tog på mig några matchande smycken. 

Vi åkte en liten stund senare med en limousin till den arena Justins konsert ska hållas i. Den ligger mitt inne i centrum, så det tog inte så lång tid att ta sig dit. 
Medan Justin bytte om till de kläder han ska uppträda i och fixat håret och allt annat som måste fixas innan konserten börjar, satt jag och Carro i hans loge och kollade runt lite på datorn. Vi gick in på Facebook och kollade på olika klipp på Youtube. 
Efter ungefär en och en halv timme började Justins konsert och som Niall lovat kom han då det precis började. ”Hey baby” sa Niall och lade sina armar runt min midja. Jag hoppade till, skrämd för att jag inte såg honom komma. ”Åå, du skrämde mig Niall”
”Det var inte meningen, förlåt” Jag vände mig om i hans famn och kysste honom. ”Åå snälla, kan ni inte lägga av med det där? Jag blir bara avundsjuk då min man just nu inte kan göra sådär med mig” sa Carro med ett flin. Jag och Niall bara skrattade. Jag pussade honom på munnen en gång till innan vi tillsammans, Jag, Niall och Carro ägnade oss åt att titta på när Justin uppträdde. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kapitel 12 äntligen upplagt!
hoppas ni gillar det! :)
 
och ha en bra Jul allihopa!

XOXO

Kapitel 11- Going Back To LA

Kategori: Believe In Your Dreams

 I Tidigare Kapitel:

”Haha, nu har jag dig. Du kommer inte komma undan. Nu när du sitter fast kommer jag aldrig släppa greppet” Justin började kittla mig, jag skrattade väldigt högt, nästan så att jag skrek. ”Ger du dig?”

”Jag ger mig aldrig!” Justin kittlade mig ännu mer när jag sa sådär. Jag fick tillslut så ont i magen att det krampade. ”Ger du dig nu då?”

”Okej, okej, jag ger mig!” ”Bra” svarade han innan han vände mig om och pressade sina läppar mot mina.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rosies Perspektiv:

Efter en stund gick vi fyra upp till hotellrummet igen för att vi kände att vi badat klart och för att vi senare idag måste åka hem till LA igen. Vi måste duscha och byta om och sedan packa ihop våra saker. Det är sista veckan på sommarlovet för mig och Carro. Den här sommaren har bara försvunnit med vinden. Det har gått så otroligt fort. Det känns som om lovet endas pågått i någon enstaka vecka. Men så är det när man har kul. Den här sommaren kommer jag alltid minnas, den kommer alltid finnas med mig vart jag än går. Det är sommaren då min högsta dröm blev till verklighet, den jag aldrig trodde skulle slå in, men som omöjligt nog gjorde det. Jag kan inte förstå hur och varför.

Justin måste återvända till LA för att han ska börja planera hans ”Believe Tour”. Han och hans team ska bestämma vart konserterna ska äga rum och hur den ska vara. Det skulle killarna också göra, bestämma vart de skulle åka på deras ”Take Me Home Tour”.

Jag och Niall gick in till vårt hotellrum och Justin och Carro gick in till deras. Jag började duscha först. Medan jag gjorde det så satte Niall sig i sängen och kollade sin twitter. Jag klädde av mig och ställde mig i duschen. Den varma strålen var väldigt skön och mjukade upp min kropp. När jag schamponerat och tvålat in mig, sköljde jag av mig och stängde sedan av kranen. Jag tog en handuk och virade den runt min kropp. Jag gick sedan ut till sovrummet för att klä på mig och för att säga till Niall att jag var klar så att han kunde duscha nu.

”Baby, du kan duscha nu, jag är klar”

”Okej, jag ska snart duscha, jag ska bara göra klart det här först”

Jag började leta runt bland mina kläder för att hitta något som jag kan ta på mig. Jag tog först på mig trosor och bh. Sedan tog jag på mig ett par svarta jeans och en grå huvtröja till det, under huvtröjan tog jag på mig en vanlig vit t-shirt. Jag orkade inte bry mig om att klä mig lite finare eftersom att vi ska åka flygplan i flera timmar.  Det spelar ingen roll vad man då har på sig tycker jag, det är ändå ingen som ser en. Håret satte jag upp i en hög hästsvans.

Medan Niall stod i duschen började jag packa ihop mina saker. Jag lade ner utspridda kläder och andra saker i resväskan som jag inte ska ha i handväskan. När jag var klar med att packa mina egna saker, började jag hjälpa Niall med att packa för att han inte börjat med det. Det är endast bara någon timme tills vi ska åka till flygplatsen och om vi ska hinna måste vi skynda oss lite.

När Niall kom ut ur duschen, kom han bara ut med en handduk runt midjan. Jag stannade upp och stirrade på honom. Han såg att jag gjorde det och log mot mig. ”Jag vet vad du tittar på. Sluta med det”

”Det går inte att undvika det. Du är as snygg!” Niall skakade sakta på huvudet och gick fram till mig. ”Det är du som är snygg Rosie!” Han gav mig ingen chans till att protestera då han snabbt lutade sig mot mig och kysste mig.

Efter en stunds kyssande avslutade jag den för att jag såg hur mycket klockan var. Vi har en tid att passa och vi måste hålla den om vi vill hinna med flyget. ”Du måste klä på dig nu om vi ska hinna”

”Okej, kan du packa då åt mig?”

”Jag har ju redan börjat så det kan jag fortsätta med”

Niall lutade sig mot mig. ”Tack, älskling” sa han innan han pressade sina läppar mot mina ännu en gång.

Niall tog sina kläder med sin in till badrummet för att klä på sig. Han stängde dörren om sig, men låste inte. Jag återgick till att packa Nialls grejer.

20 minuter senare var vi påklädda och klara att ge oss iväg. Vi var de sista som kom ner till lobbyn för att checka ut. Justin, Carro och grabbarna var klara att åka när vi kom ner. Niall checkade snabbt ut och sedan åkte vi limousin till flyplatsen. När vi kom fram till flygplatsen lämnade vi väskorna, gick igenom säkerhetskontroller och gjorde flera andra saker innan vi kunde slappna av och ta det lugnt och vänta på att få kliva på planet. För att få tiden att gå gick vi runt i olika affärer.

Carolines Perspektiv:

Nu ska vi äntligen fick kliva på Justins och grabbarnas privatplan. Det skulle bli ganska skönt att komma hem till LA. Snart börjar skolan också, jag längtar faktiskt. Det ska bli kul att träffa nya människor. Jag älskar att lära känna nya kompisar. Men det gör dock inte Rosie, hon hatar verkligen det. Hon har ingen trevlig ton till personer hon inte känner heller. Så det förvånar mig att det har gått såhär bra som det har gått sen vi började känna killarna.

När vi äntligen hade landat i LA så klockan väldigt sent så vi bestämde oss för att allihopa, Jag, Niall, Rosie, Justin, Zayn, Liam, Louis och Harry. Mitt och Rosies hus är ju trots allt väldigt stort så vi kommer få plats.

När vi kommit hem till vårat hus så gick alla och la sig. Jag somnade in i en djup sömn med Justin bakom mig.

Rosies Perspektiv:

Jag vaknade av att min mobil lyste upp i rummet. Det var från instagram, någon som hade gillat min bild. Jag vaknade kvart i tio pågrund av att en gillar min bild på instagram, really? Jag suckade och gick ut ur rummet så tyst jag kunde för att inte väcka Niall. När jag kom ner till undervåningen så hörde jag ett svagt ljud från tvn och såg att Harry satt i soffan. ”God morgon Harry” sa jag medans jag log och satte mig bredvid honom. Jag la upp mina ben på Harry. Han är som en bror för mig nu, så jag bryr mig inte så mycket. ”God morgon beautiful” svarade han och log mot mig.

”Är ingen annan vaken?” frågade jag socker sött.

”Nej, bara jag eller nu är ju du också det” sa han och blinkade med ena ögat.

Jag vände mig mot tv skärmen. Harry hade satt på MTV. Det var en massa musikvideos som visades. Mitt upp i allt så kom killarnas musik video till ”Live While We’re Young” upp. När Harry visades på tvn så började jag sjunga med och flina mot honom. Jag älskar att retas med Harry, han blir så sur. ”Ey, sluta. Bara för att du tycker jag är snygg behöver du inte härma mig babe.” sa han och lipade mot mig. Jag kollade på honom med en konstig blick och kollade på tvn igen. Helt plötsligt kände jag Harrys hand på mitt lår och han börja smeka mitt lår. En känsla av obehag steg inom mig. Jag kollade på Harry och han log bara mot mig.

Efter ett tags tv tittande så hade ingen annan vaknat förutom jag och Harry så vi bestämde oss för att gå till Starbucks och köpa Kaffe och Chailatte till de andra. Vi började gå mot stan eftersom det inte är så långt dit så bestämde vi oss för att gå. Jag fiskade upp min IPhone ur fickan och tog en bild på mig och Harry och la ut på Instagram, till bilden så skrev jag ”Morning walk with my hot bro @harrystyles” Hans IPhone plingade till och jag gissade att det var för att jag hade taggat han i bilden. ”Really, bara hot?” sa han och log ett retsamt flin. Jag slog till honom på armen och fortsatte att gå. Plötsligt kände jag två armar rund min midja, jag kollade bak och möttes av Harrys stora leende. Jag försökte ta mig ut ur hans grepp men misslyckades, ”Vänta jag ska bara ta en bild jag med” sa han och log. Harry tog upp sin mobil, gick in på instagram och tog ett kort. På bilden stod jag framför Harry och man såg hans arm runt min midja på bilden. Niall kommer verkligen inte bli glad om han ser detta. Mina tankar avbröts av att min IPhone plingade till och såg att det var från instagram. Den plingade till för att Harry hade taggat mig i hans bild, han hade skrivit ”Morning walk in the sun with my sunshine @rosiestewart”

När vi gick in till Starbucks så fick jag en flashback på när jag och Carro hade träffat Niall och Justin för första gången, fast då var dom ju så kallade Taylor och Jacob. Jag började skratta men avbröts av Harry som sa att vi skulle gå tillbaka hem. Han hade redan beställt allt medans jag stått och tänkt. Vi började gå tillbaka till huset med Starbucks muggar fullt i händerna. Jag såg paparazzis bakom buskar och träd överallt. Jag kollade på Harry och han såg mest bara nöjd ut.

När vi var tillbaka till huset så klev jag och Harry in i huset medans vi as garvade. ”Vart fan har ni varit och vad fan har ni gjort?” snäste Liam till mig och Harry. ”Chill bro, vi var bara och köpte det här till er” svarade Harry med ett leende och ställde Starbucks muggarna på bordet. Alla ryckte åt sig en varsin mugg och satte sig runt bordet. Själv så gick jag och Harry och satte oss i soffan med varsin mugg och kollade på tv. Jag såg att Niall kom och gav Harry en ilsk blick och han lyfte upp mig i hans famn och kysste mig på halsen och sedan på munnen. Harry gav mig en ledsen min och fortsatte kolla på tvn.

Harrys Perspektiv:

Den här dagen hade varit toppen. Att få vara med Rosie i stort sett hela dagen hade varit sjukt kul. Harry sluta, vad tänker du med! Du kan inte gilla Rosie! Jag gick ut till vardagsrummet och kollade efter Rosie. Alla satt i soffan förutom hon. ”Vart är Rosie?” frågade jag och kände hur en orolig känsla började spridas i min kropp. ”Hon gick ut, hon fick ett sms av en kille som behandlat henne illa. Så hon ville ha lite egen tid” svarade Carro och log mot mig.

”Vadå behandlat henne illa? Vem då? Vad har han gjort?” frågade jag oroligt.

”Han, ja.. Det får Rosie själv berätta för dig” Svarade Carro sött till mig.

”Gick hon ut utanför huset?” frågade jag

”Ja” svarade Carro

”Okej” log jag till Carro tillbaka

”Du skulle bara våga gå ut till henne” hörde jag en ilsk röst säga bakom mig. Niall.

”Jag vågar. Jag bryr mig om henne!”

”Harry, hon är min! Inte din!”

”Lägg av Niall” sa Liam till Niall och jag började gå ut till Rosie

Jag kollade runt och såg att hon stod nere vid vattnet. Jag gick fram till Rosie och la mina armar runt hennes midja. Jag såg att Rosie grät och jag blev genast mer oroligt. ”Rosie, vem är han? Som har behandlat dig dåligt eller vad det var?” frågade jag tyst. Rosie gick ut ur mitt grepp, tog av sig koftan och visade mig hennes underarm. Jag klarade inte av att se det, jag kände hur tårarna brände under mina ögonlock. Rosie började berätta allt som hade hänt. Allt som han Kristoffer hade gjort mot henne. Jag kände hur ilskan spreds inom mig. Jag drog in Rosie i min famn medans jag kände hur min hals blev blöt av hennes tårar. Jag kramade henne ännu hårdare och kysste hennes hals. Varför kunde inte hon vara min?

Nialls Perspektiv:

Jag satte mig i soffan medans jag såg hur Harry gick ut mot Rosie. Vad tänker han med? Hon är min, inte hans!

”Ta det lugnt Niall, de är bara bra vänner!” sa Carro lugnt mot mig

Jag kollade på Liam som kollade igenom instagram, jag kollade ner på hans mobil. Lite längre ner så såg jag att Rosie och Harry hade lagt up en varsin bild på dem tillsammans. På Harrys bild så såg jag att han höll om henne. Jag kände hur ilskan spred sig och jag rusade in på Rosies rum. Jag ställde mig i fönstret och kollade ut på Harry och Rosie. De stod och kramades. Förmodligen hade Rosie berättat allt för Harry. När jag hade lugnat ner mig lite så gick jag ner till de andra igen och såg att Harry och Rosie hade kommit in igen. De stod bakom soffan och Harry höll om Rosie bakifrån.

”Don't touch her” snäste jag till Harry och drog åt mig Rosie.

Harry blängde på mig. Inte för jag vet varför. Det är ju jag som ska vara arg. Det här måste sluta. Nu. Rosie är min och ingen annans.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kapitel 11!!
hoppas ni gillar det!! vad händer mellan Harry och Rosie.....?
 
xoxo

Kapitel 10 - Chill Day

Kategori: Believe In Your Dreams

I Tidigare Kapitel:

När filmpremiären var slut åkte vi hem till hotellet i limousinen. Ingen sa någonting på hela hemresan vilket jag antog varför att alla var trötta, det var i alla fall jag. När vi kom fram till hotellet gick vi direkt och lade oss för att vi ska upp tidigt i morgon och flyga vidare till nästa ställe, nämligen Paris.  Jag och Niall kröp upp tätt intill varandra i en utav de sköna sängarna. Vi somnade båda två nästan direkt efter att vi lagt oss ner. Niall höll om mig bakifrån, det var så mysigt. Så sov vi enda tills vi slog upp ögonen dagen efter.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Justins Perspektiv:

Jag vaknade upp av att solen sken rakt igenom fönstret rakt på mitt ansikte. Vi glömde visst att rad ner rullgardingen innan vi gick och lade oss. Jag vände mig om för att slippa ha solen skinandes rakt i ögonen på mig och låg och tittade på när Carro log och sov. Det såg så fridfullt ut. Hon var så fin. Jag lyfte handen för att röra vid hennes mjuka kind.  Jag lät handen fingrarna vandra fram och tillbaka över hennes ansikte. Jag rörde som sagt vid hennes kinder och jag rörde hennes ögonlock, hennes perfekt formade läppar och hennes söta lilla näsa. Efter ett tag började hon röra på sig och hennes ögon fladdrade till. Hon höll på att vakna. Hon  tittade upp på mig och hennes mun sprack upp i ett leende.

”God morgon sötnos”

”God morgon”

Jag lutade mig fram för att kyssa henne. Mitt under kyssen  började hon plötsligt skratta. ”Vad skrattar du åt?”

”Jag tänkte bara på att jag inte kunnat vakna upp på ett bättre sätt och du ser rolig ut i din morgonfrilla”

”Haha, ska du säga. Du ser minst lika rolig ut” Jag log mot henne och hon log tillbaka.

”Vad vill du göra idag då Justin?”

”Kan vi inte bara ta det lugnt och vara här på hotellet? Jag orkar inte gå ut och möta en massa fans som kommer att hänga efter oss som om de satt fastklistrade på oss . De kommer följa efter hela tiden, de kommer inte låta oss vara ifred en enda sekund. Dessutom vill jag inte att du ska utsättas för sådana saker bara för att du är tillsammans med mig. Även fast jag älskar min fans så kan de vara lite irriterande ibland då de inte kan låta mig vara ifred just då jag vill vara det.”

”Det spelar ingen roll för mig. Om du är glad så är jag det också. Men om vi ska vara här på hotellet kan vi då gå till spa avdelningen och basta och  bada?”

"Jo, det kan vi göra. Ska vi fråga om Niall och Rosie också vill hänga på eller vill du att vi ska vara ensamma?” "Vi kan fråga i alla fall, det tycker jag är snällare. Om de inte vill följa med så gör de ju ingenting och vi får ju dessutom vara ensamma då”

”Okej, vi gör så” Efter en stunds mysande  klev vi upp för att klä på oss badkläderna. Jag tittade på medan Carro bytte om för att jag var redan klar . Jag satt på sängen och väntade på henne så att vi kunde gå.  Hon försökte att byta om  utan att visa sig naken. Hon drog på sig bikinitrosorna över hennes vanliga och försökte krångla sig ur de vanligare, men lyckades inte särskilt bra. Jag hann se en liten del men hon var snabb med att bra bikinitrosorna tillrätta. Carro blev illröd i ansiktet och vågade inte möta min blick då hon visste att jag hade sett. När hon satt på sig överdelen, vilket gick bra vågade hon höja blicken. Men jag såg på henne att hon ännu skämdes, hon gjorde sitt bästa för att försöka låtsas som om att inget hänt. Jag gick fram till henne och tog hennes händer i mina. ”Är du klar så att vi kan gå?”

”Japp, jag är klar”

Carolines Perspektiv:

Vi gick hand i hand till Niall och Rosies rum. Vi hörde där inne hur de höll på. Man kunde höra hur de kysste varandra.  Vi knackade därefter på dörren. Jag hörde hur Rosie sa ”Shit, vem öppnar?” Jag vände mig mot Justin och log mot honom, han gjorde detsamma mot mig. Jag visste att vi båda två tänkte samma sak.

”Du får öppna” hörde jag  Niall säga till Rosie. Efter några sekunder rasslade det till i dörren och dörren öppnades. Rosie var rödrosig om kinderna och jag visste mycket väl att hon tyckte att det var pinsam att vi hade hört dem.

”Vill du och Niall följa med till spa avdelningen?” Rosie ropade på Niall som kom till oss. ”Ja, vi kan följa med, men vi måste byta om först. Ni kan gå i förväg om ni vill”

”Okej, vi går ner så kommer ni när vi är klara”, svarade jag Niall. Jag och Justin gick ner till spat och satte oss direkt i bubbelpoolen. Justin drog mig bestämt mot sig och jag behövde bara vända upp mitt ansikte för att möta hans läppar halvägs. Justin drog mig ännu närmare honom, så nära att det inte gick att komma närmare. Han kramade mig hårt och han höll sin ena hand om  min rygg , han smekte mig över ryggen fram och tillbaka. Hans andra hand höll han om mitt ansikte. Jag lade båda mina händer om hans nacke och drog mina fingrar genom hans hår, vilket han verkade gilla. Jag började undra över hur långt vi skulle våga gå, men vi avbröts av att Niall och Rosie kom.

Rosies perspektiv:

Jag och Niall kom in till spa avdelningen i den dåligast tänkbara tidpunkten. Justin och Carro satt i bubbelpoolen hängandes över varandra. De kysstes och smektes, men när Carro märkt att vi kommit sköt hon genast bort Justin ifrån sig, men han höll i alla fall kvar henne i sin famn. Justin såg inte ut att skämmas men det gjorde definitivt Carro, hon var högröd i ansiktet och hon böjde ner huvudet gör att slippa möta mina och Nialls blickar. Jag fick dåligt samvete för att vi avbrutit dem. ”Förlåt, Förlåt, det var inte meningen”

”Ää, det gör inget, kom och sätt er med oss” svarde Justin. Jag och Niall gjorde som han sa och satte oss ner i den varma och sköna bubbelpoolen. Efter en stunds snackande klev  Carro och Justin upp ur polen för att basta. Kvar sitter jag och Niall. Jag ser hur han sitter och stirrar på mitt ärr, och ser ut att fundera över något. ”Niall, funderar du över något? Jag är okej nu, du kan fråga mig vad som helst om mina ärr. Jag vet att du tittar på dem”

”Säkert?”

”Ja”

”Hur djupt har du skurit dina sår?” Jag hörde hur hans röst sprack på slutet som om han skulle börja gråta. Jag flyttade mig närmare honom och han tog mig i sina famn, men så att vi åtminståne kunde se varandra i ögonen.

”Inte så djupt, det gjorde så fruktansvärt ont när jag provade, så jag gjorde aldrig så djupt igen efter det. Som du ser är de inte är så jättetydliga. Du syns mycket mer när jag har solat och är brun”

”Vad fick dig att sluta, det kan ju inte vara så enkelt att bara sluta när man väl har börjat?”

”Det var inte enkelt. Det var Carro som hjälpte mig och fick mig att inse allvaret. Hon var där när ingen annan var det. Mina föräldrar fanns bara där när det gått så långt när jag låg på sjukhuset, de bryr sig oftast inte om mig. Den enda som brydde sig var Carro. Alla andra har något emot mig, alla förutom Carro” Mer han jag inte säga innan förens Niall avbröt mig ”Rosie, sluta!”

”Men du ville ju veta”

”Ja, jag vet nu så du behöver inte berätta något mer. Du måste lova mig att aldrig någonsin igen skada dig själv”

”Jag ska försöka, men om det händer igen vill jag att du alltid ska finnas där och hjälpa mig”

”Jag kommer alltid finnas här Rosie, oavsett vad saken handlar om, och jag vill att du ska finnas här för mig. ”Det lovar jag Niall” Sedan lutade jag mig framåt för att kyssa hans läppar.

Carolines Perspektiv:

Efter en lång stund i bastun var det längre inte skönt att sitta där för att det var så otroligt varmt, det tyckte i alla fall jag. Jag vet att jag inte klarar av att sitta i en bastu särskilt länge då det blir för varmt för mig. Så jag frågade Justin om vi kunde gå ut och svalka av oss i poolen. Det gick han med på. Justin hoppade direkt i så fort vi kommit ut. Han hoppade bomben så det stänkte åt alla håll, som tur var fick jag inget vatten på mig. Jag började frysa för att vi nyss varit i en kokhet bastu, jag kände att jag inte längre hade någon lust med att bada eftersom att jag visste att det skulle bli ännu kallare om jag hoppade i. ”Kom igen nu då Carro, hopp i, det är jätteskönt! Det var ju du som ville bada”

”Nej, Justin. Jag vill inte längre”

”Come on babe”

”Nej”, sa jag bestämt.

”Okej, med då får du hjälp mig upp” Han sträckte fram  handen mot mig och jag tog den.  Innan jag visste orden av det så var  jag i  vattnet med honom.  Jag fick panik av att vattnet var så kallt så jag sprattlade och klängde mig fast runt Justins midja o ch la mina armar om hans nacke. ” Det var du inte med på, va?” sa han och började skratta.Han log ett retsamt flin och slickade sig om läpparna innan han pressade med mot mina läppar. Kyssen började med att vara ganska lugnt men sedan blev den allt mer intensivare. Jag kände hur Justins hand smekte mitt lår upp och ner.  Jag hade svårt att koncentrera mig när han gjorde så men jag tänkte ge igen för att han dragit ner mig i vattnet. Det var längre inte är så kallt som det var från början för att jag vant mig vid det, men jag var fortfarande sur. Så jag tänkte reta honom lite. Jag avslutade kyssen och log lika restamt som han hade lett mot mig och fuktade mina läppar. Det är så kul att retas med Justin, jag älskar det rett utsagt. ”Come on” sa han och gjorde sin gulliga valpmin för att försöka få mig att ändra mig. Han brukar lyckas med det, men den här gången tänkte jag inte gå på den. Jag pussade Justin lätt på kinden för att reta honom ytterligare lite mer Jag log mot honom. ”Du kommer att få igen babe" sa Justin mer allvarligt nu än innan.

Tumblr_m96gd1dpkc1qiiwcjo1_500_large

"Come on"

”Haha, lycka till med det du”, sa jag nonchalant. Jag gjorde mig fri ifrån Justins armar och simmade så snabbt jag kunde mot stegen för att kliva upp ur poolen.  Justin följde efter mig och jagade mig. Jag sprang så snabbt jag orkade. Vi sprang runt, runt enda tills Justin sa ”Nu tar jag dig” När han sa det kände jag precis då hans armar omslutas runt min midja. Jag slutade springa då jag visste att jag inte skulle komma loss för att Justin inte skulle tillåta det.

”Haha, nu har jag dig. Du kommer inte komma undan. Nu när du sitter fast kommer jag aldrig släppa greppet” Justin började kittla mig, jag skrattade väldigt högt, nästan så att jag skrek. ”Ger du dig?”

”Jag ger mig aldrig!” Justin kittlade mig ännu mer när jag sa sådär. Jag fick tillslut så ont i magen att det krampade. ”Ger du dig nu då?”

”Okej, okej, jag ger mig!” ”Bra” svarade han innan han vände mig om och pressade sina läppar mot mina.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kapitel 10! hoppas ni gillar det!
kapitel 11 kommer senare idag!
 
XOXO

Kapitel 9- Scars

Kategori: Believe In Your Dreams

I Tidigare Kapitel:

När filmpremiären var slut åkte vi hem till hotellet i limousinen. Ingen sa någonting på hela hemresan vilket jag antog varför att alla var trötta, det var i alla fall jag. När vi kom fram till hotellet gick vi direkt och lade oss för att vi ska upp tidigt i morgon och flyga vidare till nästa ställe, nämligen Paris. Jag och Niall kröp upp tätt intill varandra i en utav de sköna sängarna. Vi somnade båda två nästan direkt efter att vi lagt oss ner. Niall höll om mig bakifrån, det var så mysigt. Så sov vi enda tills vi slog upp ögonen dagen efter. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nialls Perspektiv:

Jag vaknade av att jag hörde att duschen var igång och förstod att det var Rosie. Jag tog min kollade på klockan och såg att den var sju på morgonen. Om två timmar så ska vi åka till Paris. Det kommer bli grymt kul, det var längesedan vi var där.  Mitt upp i allt så kom jag och tänka på filmpremiären igår. Jag undrar om Rosie tyckte att det blev för mycket med alla fans och fotografer. Jag var i alla fall glad över att jag fick visa att hon är min.

”Är du vaken Niall?” hörde jag Rosie ropa från badrummet.

”Haha, ja det är jag. Kan du inte komma hit? Det är faktiskt två timmar kvar tills vi ska åka.”

”Jag kommer snart, jag ska bara sminka klart mig”

”Du behöver inget smink, du är vacker som du är!”                      

”Tack babe, men jag måste” skrattade Rosie till svar.

Medans Rosie sminkade sig så gick jag upp ur sängen till min väska och tog på mig en svart V-ringad t-shirt och ett par ljusa jeans. Medans jag stod och tog på mig mina kläder så plingade Rosies IPhone till.

”Niall, om det var min kan du kolla vem det var?” Frågade Rosie lugnt

”Klart jag kan, och ja det var din”

När jag läste vem det var ifrån så stod det ”Kristoffer”. Vem är det och vad vill han Rosie? Jag låste upp mobilen och läste meddelandet

 ”Haha, så du hänger efter den där blonda saken nu. Jag har sett alla bilder på er överallt. Är du säker på att han kommer vilja ha dig när han ser vad du har gjort mot dig själv. Låt han inte kolla på din arm.  Kan du inte komma hem till New York, kom tillbaka till mig. Jag kommer inte hata dig för det du har gjort eftersom det var mitt fel att du gjorde det, haha! Jag saknar dig bitch.//Kristoffer”

Vad fan mena han med det där. Vad har Rosie gjort som hon inte har berättat för mig?  En orolig känsla spred sig i hela min kropp. Rosie kom ut från badrummet, hon hade på sig ett par ljusa jeans shorts, ett linne och en kofta över det.

”Niall? Vem var det?" Frågade Rosie sockersött

”Ta av dig din kofta och visa mig din arm” snäste jag tillbaka

”Nej jag vill inte. Ge mig min IPhone!”

”Rosie, visa mig din arm, NU!”

”Fattar du trögt eller? Jag vill inte! Ge mig min IPhone nu Niall!"

”Här, förlåt babe” ursäktade jag mig.

Jag höll om Rosie medans hon läste meddelandet. Hon såg orolig ut, vilket gjorde mig ännu mer orolig.

”Förlåt Niall, det är mitt ex. Jag hatar honom mest av allt! Han överdriver lyssna inte på honom!” sa Rosie snabbt

”Okej” svarade jag tyst tillbaka.

Jag la mina händer på Rosies kinder och hon tänkte precis kyssa mig när jag slet av henne koftan. Rosie fick panik och försökte slita sig ur mitt grepp, hon lyckades inte dock. På Rosies högra underarm, nästan uppe vid armhålan och ner till armbågen så hade hon en massa ärr och nya skur märken. Varför hade jag inte sett dom igår på filmpremiären och alla andra gånger vi har varit med varandra?

”Rosie, vad fan har du gjort?!” skrek jag till henne

”Niall, det här var innan sommarlovet.” svarade hon tyst tillbaka med gråten i halsen.

”Vad har gjort så att du har mått såhär dåligt?!” frågade jag henne medans tårarna rann ner för mina kinder. Att se Rosie gråta och att se vad hon har gjort mot sig själv var det värsta jag har varit med om.

”Måste jag säga det nu?” sa Rosie tyst medans hon grät

”Ja, det måste du. Jag vill veta innan vi åker till Paris. Planet går om en timme. Vi ska lämna hotellet om en halvtimme, så berätta nu. Jag är din pojkvän, jag har rätt att veta.”

”Du överdriver Niall.” svarade Rosie tyst

”Överdriver?! Är du seriös med mig?! Du är sönder skuren på ett ställe på din arm och du tycker att jag överdriver?”

”Förlåt. Men det är Kristoffer” började hon tyst

”Jaha, vad har han gjort dig?”

”Vi hade varit tillsammans i en vecka. Den dagen så var jag på väg hem från skolan, jag hade mina hörlurar på mig så jag hörde ingenting. Helt plötsligt blev jag puttad bakifrån och när jag skulle resa mig upp från backen så såg jag att det var Kristoffer som hade puttat mig. När jag skulle resa mig upp så försökte han ta av mina kläder, men jag kämpade emot hela tiden. Tillslut så gav han upp. Det var då jag trodde att han skulle gå men han tog fram en kniv istället. Jag blev jätte rädd och jag visste inte vad jag skulle göra. Jag låg där på backen och skrek medans jag försökte kämpa emot. När jag tillslut inte orkade mer så gav jag upp. Jag trodde att jag skulle dö. När jag släppte taget om Kristoffers händer så stack han kniven i mitt lår. Precis när han skulle sticka den i magen på mig så kom det en stor grov man och drog bort honom. Jag vet inte vart han kom ifrån men han räddade mitt liv.” sa Rosie medans tårarna rann ner för hennes kinder

Jag kollade på Rosies lår och såg ärret efter kniven. Det gjorde mig förbannad. Hur fan kunde han göra så mot Rosie. Jag är glad över att hon flyttade från New York och att Rosie inte är i Kristoffers närhet. Jag kollade på henne och sa ”Rosie, jag är så ledsen. Jag vet inte vad jag ska säga. Du behöver inte vara orolig längre. Du är trygg här med mig. Jag kommer aldrig göra illa dig. Snälla gör inte illa dig själv något mer bara” sa jag medans jag kollade på Rosies ärr.

”Jag lovar dig Niall, jag kommer aldrig mer göra om det. Jag vill inte känna den smärtan igen.” svarade hon tyst

”Rosie..”

”Förlåt” sa Rosie tyst medans några tårar fortfarande rann ner för hennes kinder

Tumblr_mcyib7hiqk1rk7yc0o1_500_large

"i'm Sorry"

”Kom igen nu babe, vi måste gå ner till lobbyn nu. Vi ska träffa de andra där om fem minuter. Sen ska vi till flygplatsen.” Sa jag snabbt medans jag kysste henne på pannan.

Rosies Perspektiv:

Nu sitter vi på planet. Jag kan inte fatta att jag ska få åka till Paris. Jag kollade på Carro. Hon märkte att jag hade gråtit så hon pekade lite diskret att vi skulle gå bort från soffan som vi satt i. Jag måste bara få säga att killarnas Privat plan är sjukt snygg. Det finns en tv, en soffa, vanliga säten och massa mer! Jag reste mig upp ur soffan och jag fick en orolig blick av Niall men jag gick ändå. När han såg att Carro följde med efter så tror jag att han fattade.

”Rosie, hjärtat? Vad har hänt?” Frågade Carro

”Jag fick ett sms av Kristoffer i morse” Svarade jag tyst och visade Carro smset

”Åh nej, säg inte att Niall fick se dina ärr?” Sa Carro

”Jo, han såg”

”Oj, hur reagera han? Varför har du gråtit?

”För han ville veta varför jag hade gjort det”

”Okej, jag finns alltid om du vill prata vännen” Sa Carro och log

Jag log tillbaka och kramade om henne. Vad skulle jag ha gjort utan henne? Jag och Carro gick bort till killarna. Jag satte mig i Nialls knä och han la armarna runt mig och viskade ”Babe, du kommer alltid att vara min” jag log stort och kysste honom.

Justins Perspektiv:

”Äntligen så är vi framme i Paris” utbrast Harry när vi landat.

”Klockan är tolv nu, konserten börjar klockan sju. Så det är bäst att vi åker till arenan nu så vi kan planera lite” Sa Liam till killarna

När vi kom fram till arenan så gick killarna till några andra killar som skulle fixa med ljudet, ljuset och allt sånt. Jag, Carro och Rosie fick gå in i ett annat rum medans de andra var ute vid scenen.

”Vad är det egentligen? Jag såg på planet att både du och Niall hade gråtit Rosie, vad har hänt?” Fick jag ur mig snabbt

”Berätta Rosie, du kan lita på Justin. Jag lovar” log Carro

Rosie berättade allt och visade hennes arm. Gud vad hemskt att hon har varit med om det där. Det är tur att hon är med Niall nu, han kommer behandla henne som man ska.

Carolines Perspektiv:

När konserten var slut så åkte vi till hotellet vi skulle bo på. Alla var helt slut så vi bestämde oss för att gå och lägga oss. Justin skulle tydligen upp tidigt imorgon också för han skulle på en intervju. Justin låg och höll om mig. Jag var helt säker på att han hade somnat när han plötsligt frågade ”Hur reagera du när du fick reda på det som hade hänt Rosie?”

”Jag blev väldigt ledsen. Hon ringde mig när hon låg på sjukhuset eftersom kniven hade kommit ganska långt in i hennes lår.” Svarade jag tyst tillbaka med gråten i halsen.

”När började hon skära sig?”

”När hon kom hem från sjukhuset. När jag fick syn på det så hade hon sådär mycket som hon har nu. Hon lovade mig att aldrig mer göra det eftersom hon hade sådär många. Hon har inte gjort något mer sen dess och hon kommer inte göra det heller”

”Vad bra. Du får aldrig skära dig Caroline. Lova mig det!” Sa Justin allvarligt

”Jag lovar”

”Vänd dig om babe”

När jag vände mig om så pressade Justin hans läppar mot mina. ”Jag gillar dig väldigt mycket Carro” viskade Justin mot mina läppar. ”Jag gillar dig med Justin” svarade jag glatt tillbaka.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kapitel 9, hope you like it! Kommentera gärna!

Kapitel 8-The Movie premiere

Kategori: Believe In Your Dreams

I Tidigare Kapitel:
”Jag har en sak att berätta! Det här är Caroline och hon är min nya flickvän. Jag vet att det är konstig att säga det såhär, men jag gillar inte att luga för er, mina beliebers”Jag rodnade och tittade ner i golvet medans jag log och svarade "Jepp, det är jag Caroline" Justin tog mig i sin famn och höll mig bakifrån och kysste mig lätt på kinden. Alla sa ” Aww” i kör och jag rodnade och blev ännu rödare i ansiktet än jag var innan. 
------------------------------------------------------------------------------------------------
Carolines perspektiv:
Ikväll var det dags efter den efterlängtade filmpremiären för ”Breaking dawn” part 2 som jag så länge längtat efter. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle få delta i filmpremiären och få träffa alla som t.ex. Kristen Stewart, Robert Pattinsson och Taylor Lautner. Jag kunde heller inte förstå att just jag skulle bli tillsammans med självaste Justin Bieber. Det kunde bara hända en på miljonen och att just min största dröm skulle gå i uppfyllelse hade jag aldrig trott skulle inträffa. Det måste finnas en anledning till att jag skulle bli tillsammans med Justin, och det jag mest funderade över var hur någon som Justin kunde bli förälskad i någon som mig. Den frågan skulle jag nog aldrig få veta svaret på. 

Jag och Rosie hade bestämt att vi skulle ha en tjejdag, vilket vi inte haft på länge eftersom att vi alltid tillbringade all vår tid till att vara med våra underbara pojkvänner nu förtiden. Eftersom att det var filmpremiär i kväll och vi ännu inte köpt klänningar så bestämde vi oss för att gå ut på stan. 

” Carro, titta på den här! Visst är den fin?” Rosie höll upp en söt klänning med mycket pärlor på framför ögonen på mig. Den var verkligen fin och jag visste redan innan att den skulle passa perfekt på henne. ”Ja, den är jättefin! Prova den! 
”Ja, jag ska. Men vi måste hitta en till dig också först” Vi fortsatte att leta runt ett tag till tills vi hittade en klänning till mig också som jag skulle prova. Klänningen jag ska prova är silvrig och väldigt elegant. Vi provade våra klänningar i samma omklädningsrum. 
”Vad tycker du Rosie?” Hon studerade mig noga. Först trodde jag att han skulle säga att den inte passade på mig men sedan sa hon ”Du är jättefin i den. Jag tycker att du ska köpa den”
”Säkert?”
”Helt säkert!” Sedan sa hon. ”vad tycker du om min då?”
”Jag tycker att du också är jättefin i den” 
”Tack vännen” sa Rosie. Vi bytte om och sedan gick vi till kassan för att betala för klänningarna. Sedan gick vi vidare till nästa affär för att köpa matchande skor och lite smink. Det slog mig då en tanke att ännu hade ingen märkt oss, att jag och Rosie är tillsammans med Justin och Niall. Men såklart just då kom en tjej springandes fram till oss.
”Hej, är ni Caroline och Rosie som är tillsammans med Justin Bieber och Niall Horan?” Hon pratade väldigt tyst, jag antog att hon var ganska blyg.Ja, det är vi”, svarade jag och Rosie i kör. ”Kan jag få era autografer och ta ett kort med er?”
”Självklart”, svarade Rosie. Vi gav tjejen våra autografer och tog en bild med henne. Sedan skyndade vi oss tillbaka till hotellet och Justin och Niall för att inte bli upptäckta av fler fans. Men vi var ju dessutom klara så vi skulle ändå gått hem i vilket fall. 
 
 Justins perspektiv:
 
När Caroline och Rosie kom tillbaka från deras shoppingrunda skiljdes de åt. Rosie gick in till hennes och Nialls hotellrum och Carro gick in till vårt. Jag hade längtat så mycket efter henne och nu var hon äntligen tillbaka. Jag bokstavligen kastade mig över henne och kysste henne passionerat och kramade henne hårt.”Hej,babe. Gick shoppingturen bra?” Jag drog henne ännu närmare mig, och kramade henne ännu hårdare. Carro kramade mig lika hårt tillbaka.”Ja, det gjorde den bortsett från att vi blev igenkända, men det var bara en tjej som kom fram till oss. Men direkt efter det så åkte vi hem för att inte få någon eller flera över oss.”
”Okej, fick ni med er något hem?”
”Ja, det fick vi faktiskt. Både Rosie och jag hittade varsin klänning och skor. Vill du se?”
”Ja, det är klart att jag vill. Jag är nyfiken” Hon släppte taget mig för att hämta påsarna hon lämnat i hallen. Sedan kom hon tillbaka och tog upp klänningen och skorna ur påsarna. Hon höll klänningen framför mig.”Så vad tycker du?” Hon log tveksamt mot mig.
”Den kommer bli jättefin på dig. Det är jag helt övertygad om! Hon log nu änne bredare och inte alls sådär tveksamt som innan. Hon gick fram till mig, tittade djupt in i mina ögon och sa ” Du vet väl att du är världens mest fina och omtänksamma person som finns i hela världen”
”Det är du som är det Carro. Du är helt perfekt.” Hon log bredare än någonsin. Hon var så otroligt fin. Jag lade ett utav mina findrar under hennes haka och vände hennes huvud uppåt mot mig så att bara behövde böja mig ner lite för att kyssa hennes mjuka läppar. Efter en stund utvecklade jag kyssen och öppnade munnen en aning och jag kände hur hennes tunga mötte min.

Rosies perspektiv:

Nu var det äntligen dags att ge sig iväg till filmpremiären. Jag och Carro hade blivit stylade av Justins och killarnas stylister. Stylisterna hade fixat våra hår och hade också sminkat oss. De var jätteduktiga och både jag och Carro blev riktigt snygga. Vi satt nu i limosinen. Niall satt bredvid mig och höll hela tiden ett stadigt grepp om mina axlar. Jag kände då och då att Niall nuddade min hals med sina läppar. Jag log och rös vid varenda lilla berörning. Justin och Carro satt också tätt tillsammans och pratade om något som jag inte kunde höra eftersom att Harry, Liam, Zayn och Louis inte kunde vara tysta för att de skrattade så högt åt något roligt skämt som jag inte fattade vitsen med. Efter en stunds bilresa till var vi framme vid arenan. Vi klev ut ur vår limousin och gick ut på röda mattan. Vi blev direkt mottagna av en massa skrikande fans och paparazzis. Det gjorde ont i öronen av allt skrik och dessutom gjorde det ont i ögonen av alla blixtarna från paparazzisarnas kameror. Jag tog Niall i handen. Han log mot mig och vi gick tätt tillsammans. Det kändes väldigt obekvämt. Justin, Niall och grabbarna verkade inte tycka det. De log brett mot kamerorna och vinkade till fansen. Niall märkte hur spänd jag kände mig och sa ”Slappna av älskling, jag kommer inte släppa dig ur sikte. Jag är här med dig hela tiden”. Han gav mig en lätt kram vilket fick fansen att skrika ännu högre. Hans ord fick mig att slappna av en liten aning och jag kände mig lite lugnare än innan. En man i svart kostym kom fram till oss och sa ”Så Niall, vem är det här?” Mannen riktade blicken och pekade mot mig.” Är det din nya flickvän?” Niall svarade lugnt ”Ja,hon är min flickvän. Hon heter Rosie”
”Hur träffades ni då Rosie?” Mannen riktade blicken mot mig. Jag tittade frågande på Niall. Han nickade mot mig. Jag svalde och sa ” Vi träffades på ett Starbucks cafe’ i LA. Vi blev vänner direkt och sedan utvecklades vänskapen till kärlek” Jag tittade på Niall och log mot honom, han log tillbaka och smekte min hand, som han redan höll i, med sin tumme. ”Aww, ni är jättefina tillsammans”, sa mannen i svart kostym till oss. ”Tack”, sa vi i munn på varandra. Efter ytterligare några frågor gick vi vidare. Men vi stoppades av flera fans som bad efter fotografer och kort. Det förvånade mig att de ville ha min autograf och kort på mig också. Jag skrev autografer och ställde upp på kort med fansen. Det kändes väldigt konstigt. Jag och Carro stod och pratade medans killarna blev fotograferade. Vi stod och pratade om allt möjligt tills en man skrek "Ey, tjejer! ställ er där, vi vill ha några bilder på er tillsammans och enskillda foton!" 
Jag kollade på Carro medans vi gick dit fotografen hade sagt att vi skulle ställa oss. 
"Bara le så går det bra" sa jag mjukt till Carro medans fotograferna fotade en massa bilder.
 
 
 
Efter en stund gick vi in och satte oss på våra platser inne i arenan. Jag satte mig bredvid Niall och grabbarna satte sig på andra sidan av Niall. Justin och Carro satte sig bredvid mig. Jag var förväntansfull och längtade väldigt mycket tills det skulle börja. Efter en kvarts väntan började det. Alla skådespelarna var där, vi satt inte långt ifrån dem, de satt bara några rader nedanför oss. Det var jätte coolt!
När filmpremiären var slut åkte vi hem till hotellet i limousinen. Ingen sa någonting på hela hemresan vilket jag antog varför att alla var trötta, det var i alla fall jag. När vi kom fram till hotellet gick vi direkt och lade oss för att vi ska upp tidigt i morgon och flyga vidare till nästa ställe, nämligen Paris. Jag och Niall kröp upp tätt intill varandra i en utav de sköna sängarna. Vi somnade båda två nästan direkt efter att vi lagt oss ner. Niall höll om mig bakifrån, det var så mysigt. Så sov vi enda tills vi slog upp ögonen dagen efter.