justinbieberonedirectionnovell.blogg.se

Kapitel 14-Studio

Kategori: Believe In Your Dreams

 

“Jaha, men ho-“ Mer hann inte Niall säga för han avbröts av min mobil som gav sig ifrån ett sms ljud. Jag kollade vem det var och på displayen stod det “Demi”. Jag låste upp min IPhone och tryckte upp smset. I smset så stod det “Som jag sa, han är inte ärlig mot dig. Xoxo Demi”  Till det så hade hon skickat en bild på henne och Niall när dom kysstes. Bilden var tagen av en paparazzi. Allt stannade till. Jag kände hur en tår ramlade ner för min kind. Alla samlades runt mig och frågade vad det var. Jag la min mobil på bordet som står framför soffan. Niall och Justin kollade ner I mobilen då jag fortfarande hade smset uppe. “Rosie! Du måste tro mig, det var hon som kysste mig! Jag ville inte överhuvudtaget!” Fick Niall ur sig snabbt. 

“Hur kunde du?” Viskade jag fram medans en till tår ramlade ner för min kind.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Justins Perspektiv:

Det har redan gått fem dagar sedan jag och Niall åkte ifrån tjejerna. Just nu är jag och mitt crew i St. Louis men vi ska åka tillbaka till LA imorgon på morgonen så det är inte så länge kvar tills jag får träffa Carro igen. Det har förvånat mig att det inte har stått så mycket om Carro och Rosie på Twitter och i tidningarna. Jag undrar hur det gick för de i skolan. Om det var många som frågade olika frågor om oss eller sånt.

”Ey, Justin?”  Mina tankar avbröts av Scooter.

”Ja?”

”Den där Rosie och Caroline som du har hängt med mycket på senaste tiden, vilka är de egentligen? Och har dom bott i LA hela sitt liv?” undrade Scooter. Jag blev ganska förvånad över vad han just frågat. 

”Nej, de har dom inte. De kommer egentligen från New York.  Varför undrar du?” Frågade jag tillbaka. 

”Nej, jag undrar bara” Svarade Scooter snabbt tillbaka innan han försvann fort ut ur rummet.

Lite senare på kvällen så hade jag verkligen ingenting att göra så jag loggade in på twitter och svarade några fans. Jag älskar att göra det. Att veta att det gör deras dag glädjer mig otroligt mycket. För jag skulle inte ha varit här utan dem, mina Beliebers. Jag passade även på att kolla Carros twitter. Hon hade lagt upp en bild på henne och Rosie där de står och sjunger, till bilden hade hon skrivit ”And yes, we love 2 sing” Det hade dom så aldrig berättat för mig eller Niall. Jag är verkligen glad över att allt löste sig mellan Niall och Rosie. De blev sams igen precis innan vi skulle åka. Niall förklarade allt och han berättade att han inte ville att det skulle hända. Så Rosie förlät honom vilket var riktigt skönt.  Jag kollade på klockan igen och den visade 07.45 em. Jag stängde av min MacBook och la mig i sängen. Innan jag visste ordet av det så föll jag i en djup sömn. 

Carolines Perspektiv:

Första veckan i skolan hade gått bra. Det hade inte varit så hemskt ändå. Det var inte så många som hade känt igen oss vilket var ganska skönt. Imorgon så skulle jag äntligen få träffa Justin igen. Även fast vi träffades bara för några dagar sedan så kändes det som att det hade gått en evighet. Han ska ha två konserter här i LA innan han åker vidare. Jag tycker synd om Rosie dock, hon kommer inte få träffa Niall förens nästa vecka. Mina tankar försvann när Rosie skrek “Carro, titta vad jag hitta på youtube!”

Hon vände sin dator mot mig och tryckte ner några knappar innan en låt började spelas. Jag  visste mycket väl vilken låt det var. Det var en av mina och Rosies låtar som vi har spelat in med Scooter, Justins manager. Tro det eller ej men det är faktiskt sant. Han är våran manager med, men ingen vet om vilka vi är. På youtube står det bara “You’re The One” alltså våran låt titel också är det en svart bild till inget annat. Jag förstår inte hur folk får tag i låtar som ingen någonsin har hört. Jag och Rosie sjunger duetter. Vi är faktiskt väldigt bra med. Scooter sa att det var någon som hade tipsat om oss men vi vet inte vilket, vilket känns ganska obehagligt. Jag, Rosie och Scooter skulle faktiskt spela in våran andra låt men då kom Justin in I bilden. Scooter blev manager till honom och glömde bara bort oss kändes det som. Jag är ganska lättad över att jag och Rosie inte har träffat Scooter när vi har varit med Justin. Jag skakade av mig tankarna och svarade Rosie “Jag kan inte fatta att den finns på youtube”

 “Inte jag heller, det är ju bara Scooter som har hört oss sjunga den. Har du berättat för Justin?”

 “Nej det har jag inte, allt skulle bli konstigt då. Men killarna höll hemligt om vilka de var och då har vi rätt till att hålla det här hemligt” Svarade jag och båda två började skratta.

Vi avbröts av att Rosies mobil började ringa.

Hon visade mig mobilen och sa “När man pratar om Scooter”

Jag kan inte fatta att det faktiskt var Scooter som ringde. 

Rosies Perspektiv:

 Jag svarade svarade med ett tyst “Hej, det är Rosie”

“Hej Rosie, det är Scooter! Sätt på högtalaren så Caroline också hör vad jag säger.” Svarade han glatt tillbaka.

“Så nu har jag det. Men vad är det du vill?” Frågade jag lite irriterat.

“Först och främst vill jag saga förlåt för att jag inte har hört av mig efter att Justin kom in I bilden. Men vad jag har hört så har ni varit med han den senaste tiden” Svarade han lika glatt som förut.

Jag kollade på Carro och viskade “Föråten?” hon nickade som ett svar. 

“Du är förlåten och ja det har vi. Om du inte visste det så typ dejtar Caroline och Justin.”

“Jo det vet jag. Justin pratar mycket om dig Caroline” Skrattade han lite lätt.

Carro blev lite röd i ansiktet och hon fnissade till lite lätt.

 “Jaja, tillbaka till varför du ringer och varför just nu?” Frågade jag.

“Jo, eftersom Justin har nämt båda era namn så var jag tvnungen att kolla med han vilka ni var så jag ställde lite frågor om det stämde in på er och det gjorde det. Så då slog tanken mig att ringa” Besvarade han mina frågor.

“Jaha, men varför ringer du då?”

“Sluta vara så sur” viskade Carro fram tyst. Jag log ett förlåt till henne som svar.

 “Jo det är såhär att jag, Justin och resten av våran crew kommer tillbaka till LA eftersom Justin ska ha konserter i LA. Då så tänkte jag att imorgon när vi kommer att jag och ni två åker till studion och spelar in eran låt som vi aldrig hann att göra innan jag började arbeta med Justin” jag log åt det Scooter precis hade sagt och kände en varm känsla inom mig. Jag älskar verkligen att sjunga. “Så vad säger ni? Ska vi det?” la han till.

Jag kollade på Carro som log och nickade hejvilt.


“Ehm.. Ja vis-st” Stammade jag fram, vad hände med mig? Jag brukar aldrig låta sådär.

“Härigt, då säger vi så!” Sa Scooter glatt.

“Men Scooter?”

“Ja?”

“Justin då? Han får inte veta något, okej?” Sa jag.

“Ta det lugnt. Det fixar jag. Vi ses i studion imorgon vid ett. Jag smsar vart vi träffas. Hej då tjejer. Det var kul att prata med er igen.”

“Okej och tack. Hej då Scooter” Svarade jag och Carro I kör. Jag la på och Carro började skrika.

“Jag kan inte fatta det!”  skrek hon. 

“Inte jag heller! Men nu måste vi sova!” Svarade jag och log. Carro nickade och vi gick och gjorde oss I ordning. Innan jag somade så twittrade jag “Big day tomorrow” 

Nästa dag

Jag drog upp min mobil ur fickan och kollade på klockan medans jag sprang upp för trappan. Det var bara en halvtimme kvar tills jag och Carro skulle träffa Scooter i studion.

“Rosie är du klar?” Ropade Carro från nedervåningen. “Kommer” svarade jag snabbt tillbaka innan jag sprang ner igen. 

“Vart skulle vi?” Frågade Carro medans hon vred om nyckeln så bilen startade. Jag visade henne smset jag hade fått av Scooteri morse. “Carro?” Frågade jag tyst.

“Ja?”

“Vad sa du till Justin?” Undrade jag.

“Jag sa att jag skulle göra en sak med dig bara. Jag ska åka till honom igen när vi är klara, bara så du vet” Svarade hon tillbaka glatt.

“Okej, men du vet att det kan ta ganska länge va? Och när har han hans konserter här?” Frågade jag

“Ja, jag vet. Han ska ha en av sina konserter här på Onsdag och den andra på Lördag. Men han ska till studion någon dag också men jag kommer inte ihåg vilken” Svarade Carro medans hon log.

“Okej men då har Niall och killarna kommit hit igen. Dom kommer på Tisdag och ska ha sin konsert på Torsdag sen vet jag inte vad dom ska göra” Sa jag till henne medans Carro stannade bilden utanför en byggnad och jag såg Scooter stå där.

Vi hälsade på honom och vi fick en varsin kram.

Efter att vi pratat ett tag om vad vi ska göra och vad vi ska sjunga så ställde vi oss vid varsin mikrofon. Musiken började spelas och Carro började sjunga sin del av låten. När det blev min tur att sjunga så slappnade jag av och släppte ut min röst. Gud vad jag har saknat detta. Själv tycker jag sjunger så speciellt fint men tydligen så gör jag det. Jag fick pötsligt en flashback i huvudet av när jag satt och sjöng på planet. När jag sjöng på “Little Things” och jag tänkte inte ens på att Niall och Harry var där. Fast då var ju Niall Jacob. Det första Niall sa till mig var “Vad fint du sjunger babe” meningen ekade i mitt huvud medans jag koncentrerade mig på att sjunga. Jag avslutade min mening med “Oh” innan Carro började sjunga med mig på våran duett del. Hon log med sitt stora leende som jag älskar. 

Tumblr_lvvm2mqlwy1qe0kcno1_500_large

När låten var slut så gick vi till Scooter som stod där med öppen mun och såg förvånat på oss. “Ni var fantastiska! Ni har blivit bättre med åren tjejer” Sa han förvånat. Jag och Carro log tillbaka som svar. 

“Jag tror vi är klara här nu!” Sa Scooter efter att jag och Carro hade fått lyssat på hur vi sjöng och så.

“Nej vänta!” skrek nästan Carro. Jag och Scooter kollade förvånat på henne. “Kan inte vi få sjunga Justins låt “Be Alright”, om det är okej med dig Rosie?” Frågade hon och jag nickade glatt som svar. “Jo det får ni jätte gärna” svarade Scooter. Jag och Carro gick fram till mikrofonerna igen och började sjunga på Be Alright. I det ögonblicket så visste jag att det var det här jag ville göra resten av mitt liv.

Tumblr_m7bkf13oc81qec4gro1_500_large

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Kapitel 14!!!! 

hoppas ni gillar det!, kommentera gärna!

 

 

Kapitel 13- Last Day

Kategori: Believe In Your Dreams

 

I Tidigare Kapitel:

”Hey baby” sa Niall och lade sina armar runt min midja. Jag hoppade till, skrämd för att jag inte såg honom komma. ”Åå, du skrämde mig Niall”
”Det var inte meningen, förlåt” Jag vände mig om i hans famn och kysste honom. ”Åå snälla, kan ni inte lägga av med det där? Jag blir bara avundsjuk då min man just nu inte kan göra sådär med mig” sa Carro med ett flin. Jag och Niall bara skrattade. Jag pussade honom på munnen en gång till innan vi tillsammans, Jag, Niall och Carro ägnade oss åt att titta på när Justin uppträdde. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Carolines Perspektiv:

Söndag. Dagarna har bara passerat efter Justins konsert. Jag kan inte fatta det, imorgon börjar jag och Rosie skolan. Det kommer bli spännande. Jag har sätt framemot skolan. Det är inte sista dagen innan skolan, utan sista dagen med Niall och Justin. Sedan så ska dom ut på deras konserter, men tack gud att dom börjar i USA och Kanada. Det är bara jag, Rosie, Niall och Justin i huset nu, de andra åkte hem igår.

”Justin, vakna. Du får inte sova bort hela dagen!” sa jag försiktigt till Justin så han skulle vakna.

”Vad är klockan?” svarade Justin hest tillbaka.

”Klockan är nio och det låter som att Rosie och Niall redan är vaken för att jag hör att tvn är på.”

”okej då. Men bara om du ger mig en Kyss” flinade Justin tillbaka.  Jag pressade mina läppar mot Justins innan vi gick upp.

När vi kom ner så var det ingen där. Tv:n stod på. Vi måste ha glömt den på igår kväll.

”Jag gick upp i onödan” suckade Justin.

”Nej det gjorde du inte” hörde jag en röst bakom oss säga. Niall. Kunde han inte ha tagit med sig Rosie ner eller? Jag suckade frustrerat och satte mig i soffan.

“Kunde du inte ha tagit med dig Rosie ner eller?” Frågade jag Niall surt. Jag vet inte varför jag är sur men det är ju våran sista dag innan skolan så han kunde ju I alla fall ha tänkt lite.

”Wow, vaknat på fel sida idag Carro?” flinade Niall tillbaka, vilket gjorde mig mer irriterad.

 

”Nej, det har jag inte. Men du kunde ju ha tänkt efter lite och tagit med henne eftersom det är våran sista dag innan skolan och innan eran ”Believe och Take Me Home Tour”.

”Du är löjlig som blir irriterad över en sådan sak och Rosie är i Stan.” hånflinade Niall tillbaka. Jag kände hur mina kinder blev ljus rosa, det här var verkligen pinsamt. Varför blev jag så irriterad, hon var ju inte ens hemma. ”Var inte orolig, hon är hemma om en halvtimme” La Niall till innan han gick in till köket och fixade frukost.

”Varför följde inte du med henne?” Undrade jag medans jag gick till Niall i köket.

”Hon sa att det var en som ville träffa henne där imorse och hon fick tydligen inte berätta vem det var. Jag kände tydligen den personen med. Sounds crazy men ja, det var det hon sa” Svarade han tillbaka

”Åh, okej. Förlåt för att jag var så irriterad förut. Jag vill bara att det här ska bli en bra dag. Eftersom vi kommer inte se dig och Just-” mer hann jag inte säga innan Niall avbröt mig ”Carro jag vet, innan våran ”Tour”, sluta ta upp det hela tiden. Vi kommer ändå börja i USA och Kanada. Plus att du är förlåten” Sa han och blinka med ena ögat innan han gick med sin frukost till soffan och satte sig med Justin.

Nialls Perspektiv:

Bilderna i mitt huvud fortsätter att spelas upp. Även fast det har gått ett tag så tänker jag på det hela tiden, jag tänker på hur Demi kysste mig. Jag kan fattar inte ens själv hur jag lät det hända. När jag och killarna var och bestämde om våran ”Tour” så när jag skulle åka till Justins konsert så sprang jag in i Demi. Vi började prata och precis innan hon gick så kysste hon mig. Det värsta var att jag såg en paparazzi bakom en buske. Så jag har försökt att kolla så inte Rosie går in på Twitter eller något sådant, men jag kommer ju inte kunna hålla det hemligt föralltid.  Den ända som vet är Justin. Jag blir bara mer påmind om det när jag ser Carro, för hon ser nästan ut som Demi fast Carro har brunt hår och Demi blont. Mina tankar avbröts av Carro ”Niall, du fick ett sms”

Jag måste ha varit inne i mina egna tankar så jag inte ens hörde det. Jag fiskade ut mobilen ur fickan och på displayen stod det ”Demi”. Jag låste upp min IPhone och läste Har en underbar tid med din flickvän just nu, vet hon om vårat lilla möte? Var inte orolig, hon kommer hem snart. Xoxo Demi”

Xoxo? Vad vill hon? Jag kan inte fatta att det är Demi som Rosie skulle träffa. ”Justin, vi måste prata” Fick jag snabbt ur mig och reste mig upp. Carro och Justin satt och kolla på mig med stora ögon. ”In private” la jag till och gick upp. Justin kom efter. När vi kommit upp så ställde jag mig mitt emot Justin. ”Niall du ser livrädd ut, vad är det?” Frågade Justin lugnt.
”Rosies vän, är Demi” Svarade jag och kollade honom rakt in i ögonen innan jag visade smset.

”Ta det lugnt Niall, vi kommer på något att göra” sa Justin lugnt till mig.

”Kommer på? Justin om Rosie får reda på något kommer jag förlora henne. Demi gör det här för att hon vill ha tillbaka mig. Justin jag kan inte förlora Rosie” Sa jag stressat. ”Ta det lugnt Niall” Lugnade Justin ner mig innan vi gick ner till Carro igen.

Rosies Perspektiv:

Jag kan inte fatta att självaste Demi Lovato vill gå på stan med mig. Det känns konstigt att det är Nialls ex egentligen. Det ända hon pratar om är Niall, hon ställer frågor om honom hela tiden vilket är irriterande. ”Så hur mår Niall?” Frågade Demi sockersött medans vi var påväg till min bil.

”Demi, det ända du har pratat om är Niall. Saknar du honom?” Frågade jag irriterat.

”Va? Nej, Sweetie, det gör jag inte. Det är bara..” började hon.

”Bara vadå?”

”Han är inte ärlig mot dig!”


”Demi, du har ingen aning om hur jag och Niall har det. Jag vet att han inte ljuger för mig. Han har inga hemligheter heller förhållande!” sa jag medans jag låste upp bilen och drog upp dörren.

”Förlåt vännen, jag smsar dig. Jag har haft en underbar dag. Hoppas att vi ses snart igen” Sa hon medans hon kramade om mig. Jag log mot henne och startade bilen innan jag började köra mot vårat hus. Jag hade alla mina tankar på Demi, hon kändes falsk, som att hon ville förstöra för mig och Niall. En suck lämnade min mun.

 

När jag äntligen kommit till uppfraten till vårat hus så skyndade mig ut ur bilen fram till dörren till huset. Jag möttes av Niall som bokstavligen kastade sig över mig och gav mig en varm kram. “Jag har saknat dig” sa han och gav mig en kyss. “Jag har saknat dig med” svarade jag tillbaka och gick mot soffan till Justin och Carro.

“Hade du det kul? Och vem har du varit med frågade Carro mig.

“Demi Lovato” Fick jag ur mig fort.

“Demi? Du måste skoja med mig! Var hon snäll?” nästan skrek Carro. Hon skrek antagligen för att hon var förvånad.

“Ja, var hon snäll mot dig?” frågade Niall direkt efter.

“Förlåt Niall men ditt ex var inte riktigt som jag hade tänkt mig” Sa jag och binkade med ena ögat.

“Vadå har hon varit dum? Vad har hon sagt Rosie?” Frågade han oroligt.

“Ingenting, hon pratade bara om er och hur ni hade det och hon undrade en massa saker om dig” Svarade jag tillbaka. 

“Jaha, men ho-“ Mer hann inte Niall säga för han avbröts av min mobil som gav sig ifrån ett sms ljud. Jag kollade vem det var och på displayen stod det “Demi”. Jag låste upp min IPhone och tryckte upp smset. I smset så stod det “Som jag sa, han är inte ärlig mot dig. Xoxo Demi”  Till det så hade hon skickat en bild på henne och Niall när dom kysstes. Bilden var tagen av en paparazzi. Allt stannade till. Jag kände hur en tår ramlade ner för min kind. Alla samlades runt mig och frågade vad det var. Jag la min mobil på bordet som står framför soffan. Niall och Justin kollade ner I mobilen då jag fortfarande hade smset uppe. “Rosie! Du måste tro mig, det var hon som kysste mig! Jag ville inte överhuvudtaget!” Fick Niall ur sig snabbt. 

“Hur kunde du?” Viskade jag fram medans en till tår ramlade ner för min kind.

Tumblr_m9fedv1jzx1rt6mf0o1_500_large

"How could you?"

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Äntligen ett kapitel! 

Hur kommer det gå mellan Niall och Rosie tror ni? I nästa kapitel kommer det vara mer Justin, lovar!!
Och ni kommer få mer bilder hädan efter också!